Sponsorering

ÅSF är en ideell förening med verksamhet i Mariebad och Godby idrottscenter, föreningen har idag ca 380 medlemmar.

Verksamheten består av 7 olika sektioner: simundervisning, motion, öppet vatten, fridykning, masters och simsektionen som är den del som aktivt tävlar.

ÅSF verkar för att främja simkunnigheten, motions- och tävlingssimning i alla åldrar.  Man håller egna lokala tävlingar cirka 10 ggr per år, arrangerar större tävlingar med deltagare från Finland och Sverige ca 3 per år. Föreningen deltar i ett 10-tal olika tävlingar utanför Åland årligen.

Föreningen är också verksam i hjälpande av andra aktiviteter som samarbetspartners samt sponsorer som på olika sätt gynnar föreningen.

Sponsorgruppen för säsongen 22/23 leds av Peter Wahlstedt

Sponsorering-ÅSF.pdf

Vår vision är:

Att alla kan simma, ge möjlighet för ungdomar att träna efter sina egna förutsättningar och för de som önskar en större satsning där man tränar och tävlar internationellt, större tävlingsverksamhet med flertalet aktiva, hitta nya vattenaktiviteter att utveckla.

Som sponsor har ni nu möjligheten att stödja en växande förening, bidra till att ungdomar kan ha en aktiv och trygg fritid, synas både internt på Åland men också i Finland och Sverige.