Suomisport meddelande om möjlighet att söka ersättning före utebliven simning vårterminen 2021

2.6.21 har det skickats meddelande till alla aktiva medlemmar i Ålands Simförening, genom Suomisports meddelande tjänst, om att ersättning för utebliven simning kan ansökas.

Kolla att simmarna i er familj är satta i medlemsregistret för aktiva medlemmar, så att ni får tillgång till meddelandena som skickas!

Är ni inte medlem eller osäker om ni är medlem, kan du lätt kolla det i Suomisportappen (eller på websidan Suomisport.fi).

Titta under fliken ”medlemskap”!

Står det aktiv medlem, är du med i medlemsklassen för simmare.

Står det stödmedlem, betyder det att du stöder Ålands Simförening som medlem (till en kostnad av 10€/ säsong, betalas på hösten) men inte simmar aktivt.

Här är länkar för att söka om medlemskap i Ålands Simförening (medlemsregistret):

Aktiv simmare:

https://seurat.suomisport.fi/invite/5a34e421-5576-40db-846e-16ca506c937f

Stödmedlem:

https://seurat.suomisport.fi/invite/3b4926cc-e4ae-4ff9-8e4f-dcfbac43b26b

Viktigt att alla som simmar finns med i vårt medlemsregister, så ni får info som skickas och föreningen kan göra korrekta bidrags ansökningar och andra enkäter där medlemsantal skall uppges.

Supporten vid Suomisport har sagt att för att få avisering, i Suomisport appen om att meddelande kommit, är en inställningsfråga på ens personliga mobil.

Får man inte det att funka måste man aktivt titta in i appen då och då för att se meddelandena, vi hoppas detta ska förbättras över tid.

Sista veckan simning på intågande nästa vecka, för denna säsong (gäller ej UMK)!
Vi hoppas inom kort kunna släppa anmälningar till säsongen 21/22, bara vi får beviljat våra bassängtider av Mariebad och Ålands Idrotts Center.

Ha en skön sommar
!