Sponsorsim

Ålands Simförening

Sponsorsim där vi samlar in pengar till

STEELFMHJÄLPEN- 2021, Barnfonden

Pengarna går dels till välgörande ändamål, dels till klubben och oss aktiva. För oss är det väldigt viktigt att bidra till klubbens verksamhet som också möjliggör tävlingar, träningsläger och andra roliga aktiviteter för oss på vår fritid.

Vi bjuder alla våra sponsorer på mingel och fika under sponsorsimmet.

Sponsorsim är ett viktigt sätt för oss att hjälpa behövande och att knyta kontakt med företag och privatpersoner som även vill hjälpa oss att utvecklas och stärka simningen på Åland.

Sponsra med valfritt belopp per simmad meter eller valfritt fast belopp och få ert namn på vår hemsida (www.asf.ax).

Pengarna vi får in hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Genom att bistå Ålands simförening stödjer ni ungdomsidrotten i regionen och Ni hjälper många ungdomar att bli duktigare simmare.

I Sponsorsimmet sponsrar Du som företagare eller privatperson en simmare med x antal cent/meter som denne simmar under en timmes tid eller alternativt med ett fast belopp. Av de in simmade pengarna går 50 % oavkortat till Steel FM hjälpen. Exempel: Simmaren simmar 2 500 m och sponsorn satsar 1 cent per meter. Detta ger en sponsring på 2 500 x 1 cent = 25€.

När vi simmat klart skickar vi en faktura på beloppet din sponsrade simmare lyckats simma ihop

VAR: Mariebad.  NÄR: onsdagen den 22:e december 2021 TID: 18:00 – 19:30

Jag sponsrar ÅSF & Steel FM                                      (simmare:                                                   )

Namn                   Belopp                 Faktura adress / Email eller postadress

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-