Får vi lov…

… att presentera vår verksamhetsledare:

Kasimir Antbrams

Vår nya verksamhetsledare

Kasimir börjar som verksamhetsledare nu i slutet av november och ska vara behjälplig med en del administrativa delar som hittills skötts på ideell basis.

Om sin bakgrund skriver han…

Jag har en rätt brokig bakgrund, med energifrågor, oljeindustrin, skeppsbyggnation samt flygindustrin. En betydande del av mina studier samt även yrkeslivet har jag tillbringat utomlands. Jag har sysslat en hel del med administration de sista åren, speciellt med EU-projekt som är notoriskt byråkratiska. Jag ser verkligen fram emot att få komma ner till mer normalt papperskrigande.

Även idrott har funnits med i bilden, han har fungerat som tennistränare för både barn och vuxna och simning har han sysslat rätt aktivt med de senaste 9 åren. För cirka 1½ är sen var han med och tog initiativet till att köra igång med vattenpolo här på Åland.

Avslutningsvis säger han

Med er hjälp är jag säker på att vi gemensamt kan styra upp det praktiska runtom själva grunden i vår förening, dvs ha roligt i vatten. Vi är lyckligt lottade med en vid palett aktiviteter, såsom simning, dykning, Open water, vattenpolo, samt de olika baby- & barn-grupperna.

Vi hälsar Kasimir välkommen som anställd i föreningen!